Върнаха с пълна сила службите и прокуратурата като бухалки. Компроматите

...
 Върнаха с пълна сила службите и прокуратурата като бухалки. Компроматите
Коментари Харесай

Николай Денков за записите на ПП: Върнаха службите и прокуратурата като бухалки

 

„ Върнаха с цялостна мощ службите и прокуратурата като бухалки. Компроматите с секрети записи, пуделите и другите ченгеджийски номера “.

Това сподели в Народното събрание някогашният министър председател Николай Денков от „ Продължаваме промяната “ за изтеклите записи от диалози на водачи на Политическа партия.

Той прочете от трибуната на Народното събрание декларация от името на партията.

 Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София 1 мин. Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София  Серия набези и грабежи в кв. „ Лагера “: Жителите патрулират в търсене на причинителя 4 мин. Серия набези и грабежи в кв. „ Лагера “: Жителите патрулират в търсене на причинителя  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет  Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден 2 мин. Времето на проф. Рачев: Май месец си отива прекомерно леден  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София 1 мин. Моторист блъсна млада жена на пешеходна пътека в София  Серия набези и грабежи в кв. „ Лагера “: Жителите патрулират в търсене на причинителя 4 мин. Серия набези и грабежи в кв. „ Лагера “: Жителите патрулират в търсене на причинителя  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Вижте отговорите от матурите по избираем предмет 2 мин. Вижте отговорите от матурите по избираем предмет

„ Само прикриват вместо да проверяват други случаи като „ Нотариуса “, „ Осемте джуджета “, „ Турски поток “, „ Боташ “ и всички гейтове от близкото и по-далечното минало “, добави Денков.

Според Денков действията на служебния кабинет, които наподобяват безредни на пръв взор, са добре позната тактичност от ръководството на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Тези хора са обраснали с кешове, зави водачът на Движение за права и свободи

„ Всъщност виждаме една позната от близкото минало картина, която демонстрира какво ни чака, всички нас, в случай че ГЕРБ и Движение за права и свободи още веднъж получат властта и ни върнат към познатата непоклатимост на постната пица с бухалките “, заяви още служебният министър председател. 

По думите му чертите на този модел са заплати и пенсии под линията на беднотия, рекет върху бизнеса и напън с компромати.

„ И това е единствено началото – показано образно от тази демоверсия на планувания от тях кабинет на ГЕРБ и Движение за права и свободи с министър председател Борисов (Бойко Борисов, някогашен премиер) “, сподели още Николай Денков.

Според водача на ГЕРБ записите потвърждава, че партията купува гласове

По думите му чертите на този модел са заплати и пенсии под линията на беднотия, рекет върху бизнеса и напън с компромати.

Аудио файл с гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Лена Бориславова и Николай Денков беше оповестен през вчерашния ден в късния следобяд от уеб страницата „ Афера “. Сайтът осведоми, че става дума за партийна среща по време на парламентарни избори през 2023 година

По-късно вечерта през вчерашния ден от „ Продължаваме промяната “ потвърдиха достоверността на записа, като го качиха на формалната си страница във Facebook.

„ Пускаме ви запис, от който ще разберете, че на изборите през 2023 не успявахме да съберем пари, с цел да си финансираме акцията. Сега ситуацията е същото, по тази причина и сме оповестили дарителска акция. Другият извод, който се постанова, е че българските служби ни наблюдават и подслушват “, написаха от Политическа партия.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР